20.06.2023
Novinky v PneuB2B

Rádi bychom vám představili novinky, které jsme právě přidali do portálu PneuB2B. Jedná se například o evidenci prodejní ceny, štítky na výpisu pneumatik, nový sortiment Kolových svorníků a další.

Zdravíme na servisy!

Rádi bychom vám představili novinky, které jsme právě přidali do portálu PneuB2B.

#1 Evidence prodejní ceny

Nově si v posledním kroku košíku můžete uložit prodejní cenu, kterou jste si domluvili se zákazníkem. Je možné ji jednoduše převzít dle nastavených marží, případně vyplnit úplně jinou. Takto vyplněnou prodejní cenu poté uvidíte na výpisu objednávek, kde ji také můžete editovat.

Evidenci prodejních cen pak ocení zejména ti, kteří mají SmartServis. Chystáme totiž propojení nákupních objednávek PneuB2B s novým modulem Zakázek ve SmartServisu. Objednané zboží tak jednoduše přidáte na vytvořenou zakázku včetně prodejní ceny, předpokládaného data doručení a dalších detailů.

#2 Kolové svorníky

V rámci rozšiřování sortimentu byla přidána nová kategorie příslušenství k diskům – Kolové svorníky.

#3 Nová sekce: Technická dokumentace

Shromáždili jsme veškerou technickou dokumentaci na jedno místo do sekce Podpory. V této sekci naleznete technické informace k PneuB2B a všem dalším produktům. Máte Pohodu, Pneuservis SQL nebo CARIS? Pomůžeme vám propojit se a usnadnit si provozní administrativu např. s příjmem zboží.

#4 Energetické štítky na výpisu pneumatik

Vyslyšeli jsme vaše náměty na zlepšení a přidali jsme energetické štítky na seznam vyhledaných pneumatik. Naleznete je pod názvem pneumatiky v pořadí: spotřeba, přilnavost, úroveň hluku.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým PneuB2B